Skip to the main content
[] 27. ožujka 2008.

Poll 8Tri stotine postova za dvije godine i osam mjeseci postojanja bloga. Od toga je valjda 30 kvalitetnih, ali bitno da se piše.

Komentara ima nekih plus minus 1800 što znači da ste bili 6 puta aktivniji od mene.

Anyhow, u početku nisam bio nešto aktivan i nisam često pisao, pa se nadam da mi za slijedećih 300 komada neće trebati još toliko.

Naravno, često pisanje umanjuje kvalitetu samih postova, jer ne možeš uvijek biti najbolji, ali bolje je stalno imati novog sadržaja nego da ljudi refreshaju stranicu i tjedan dana nema ni P od novog posta.

• • •

Zadnju anketu sam pomalo nespretno zadao (vidi priloženu sliku). Zadnja opcija, koju sam maknuo iz rezultata, bila je "Ne pratim" što se vjerojatno klikalo čisto da se vide rezultati ankete. Priznajem, nedostaje ta opcija. Tj. nedostajala je. :) Plus tu je jedan čitatelj koji je nabijao taj odgovor i time kvario opći ugled, ali sasjekao sam to čišćenjem nakon pregledavanja log datoteka. Ne garantiram da se nije provukao još neki duplić, ali svejedno ovakav rezultat nije daleko od stvarnosti.

Kako se uskoro približava 1. svibanj, a tada ide CSS Reboot (nemojte klikati, neka grozna Flash glazba je trenutno gore) bit će i nekih vizualno funkcionalnih promjena na blogu, ali o tom potom. Ne, neću ništa drastično mjenjat, minimalizam kakav je ostaje, samo što će vjerojatno biti još minimalniji. :)

• • •

A idu još neke promjene kao što su velika selidba linkova na novu adresu i (konačno) još neke stvari koje sam već najavio, ali o tom potom, kad dođe bolje vrijeme, kad zatopli, pa zalegnem negdje kraj bazena i uz hladan napitak lagano bežično prebacujem blog u moderna vremena.

Do tada pozdrav komentatorima bloga i svim čitateljima spomenutog. ;)