Skip to the main content
Arhiv za 10 mjesec 2009. godine
27. listopada 2009.

Zašto su SF te fantasy dobra stvar? Zbog dobrih komada, ofskroz!

Kate Freelander vs Echo

Kate (lijevo) je varalica i plaćenik slobodnjak u TV seriji Sanctuary. Voli ganjati skupocjene raritete s namjerom da ih proda za masne svote. U slobodno vrijeme drijema u krevetu i smišlja planove o još većoj zaradi.

Echo je glavni lik u SF seriji Dollhouse. Ona za svoje nadređene obavlja razne poslove, od zaštite nadobudnih pop zvijezda kojima prijete obožavatelji, do bježanja od opakih ubojica. Voli crtati uljanim bojama i upoznavati prolaznike.

Nastavak

15. listopada 2009.

Blog Action Day 200915. listopada je Blog Action Day, dan kada masa blogera piše o nekoj globalnoj temi. Ove godine u događaju sudjeluje preko 8 tisuća stranica s više od 11 milijuna čitatelja, što je manje nego prošle, ali možda se brojke okrenu do kraja dana.

Prošle godine tema je bila siromaštvo, a ove godine bi trebalo reći koju o klimatskim promjenama uzrokovanim globalnim zatopljenjem.

Nastavak

5. listopada 2009.

Pool 19Još jedan poduži period bez pisanja i još stotine prijetećih poruka da će biti svašta ako ne napišem nešto.

Jedi ga, upao sam u sumornu radnu jesen koja ti jednostavno ne da da oslobodiš komad vremenskog slijeda i napišeš poruku cijenjenoj gospodi koja čita (ako ima što) ovaj nezahvalni web kutak.

Malo mi neobično pisat - za probu sam uključio spell checker. Mamlaz podcrtava sve živo, a ne da mi ni da psujem.

Prezauzetost, dakle. Neke druge isprike nemam. (Vanzemaljke me ove godine još nisu otele.)

Nastavak