Skip to the main content
[] 14. lipnja 2006.

No Pron!Opet me neko vrijeme nije bilo i to nije baš u redu, ali bar imam originalnu ispriku. Naime, razlog zašto sam opet nestao na par dana bile su gole tete.

Odnosno nedostatak istih. Prosurfao sam Internet uzduž i poprijeko i po obje dijagonale i tako par puta i nisam našao na normalnu, ljudsku, humanu, prirodnu, neobrađenu sliku gole žene.

A nagledao sam se svega. Izbjegavao sam lezibejke, tople drugove, tranzistore, zlatne tuševe, fetiše ovakve i onakve. Ima smeća koliko god oćeš, neke stvari su za totalni rigoleto. Uglavnom, ništa nije ni blizu onome što tražim. I sve se to ponavlja unedogled, sve skopirano na sto mjesta ali naravno u za nijansu većoj ili manjoj rezoluciji ili je siva boja u pozadini slike na tom i tom mjestu nešto sivija.

• • •

Strašno iskustvo. Nebih vam to želio. Nekoliko puta sam čak morao brisati nešto ljepljivo sa zida iza monitora zaspao za monitorom on napora i zasićenja.

Prije nego što mi napišete "A jesi papak, pa ja toga svaki dan skinem za najmanje 10 DVDja" ili me počnete obasipati gomilom 0day old linkova (auu koja jeftina sugestija) stanite i razmislite malo.

• • •

Klinac si i starci te vode na te nedjeljne ručkove okolo. Pokazuju te s namjerom da svi vide kako si "zgodan", kako si "pametan" i kako "brzo rasteš". (U mojem slučaju bez navodnika.)

I sad, naravno, neka mjesta ti se sviđaju više, neka manje, negdje izazoveš svađu samo da te tamo više ne vode i slično. No, da previše ne odem od teme (a imaš i temu?) recimo samo to da je formula koja se dobije ova:

"BOLJA HRANA = ČEŠĆI POSJET"

A pošto svako dobro pravilo ima iznimku...

Naime, bila je ta jedna teta kod koje se nije išlo radi hrane nego zbog golih baba. Ne, hrana je bila sasvim okej, ali gole babe su prevladale - kad si kao klinac upitan gdje bi išao u nedjelju, odmah ko iz topa: kod Tete XXXX (ime namjerno prekriveno da sad svi ne navalite kod nje čitati gole babe).

I šta reći, bila je tamo gomila finih lijepih odličnih teta koje sam listao, gledao i divio sam se. Te igre svijetlosti, ti kontrasti, ta virtuoznost kojom se nešto tako lijepo postavilo na ondašnju (ne)kvalitetu papira i još je uvijek izgledalo fantastično.

• • •

Shvatili ste: ja sam se, zapravo, samo želio vratiti u ranu mladost (help! pliz!). Zato mi ne zamjerite što me toliko dugo nije bilo. Najavljujem češću učestalost u nazočnosti.