Skip to the main content
[] 23. siječnja 2008.

Jamglue - Remixing for the Masses

Jamglue

Jamglue je online mikser mjuze, ali kakav. Vrlo je jednostavan, sučelje je u Flashu. Nakon 5 minuta isprobavanja jednostavnih funkcija svaki će nadobudni majstor moći stvoriti hit sezone. Provrtite popularne mikseve koje su napravili korisnici i navalite miksati. I pazite: da bi mogli sejvati svoje remek-djelo potrebno se je prethodno regati.

• • •

Expresivo - Text To Speech Reader Service

Expressivo

Ovo je vrlo jednostavan konverter teksta u zvuk. Ima samo jednu opciju, koja vam vrlo vjerojatno neće zatrebati osim ako želite konvertirati rumunjski i poljski. Tekst koji "čita" Jennifer možda će vam zvučati previše robotski, ali je sasvim zadovoljavajući za jedan besplatan servis. Zvuk koji se dobije može se snimiti kao MP3m ali i dobiti direktan link što je izvrsno ako nekoga želite voice poslati na neko mjesto.


YouTorrent - Your Torrents. Real Time.

YouTorrent

YouTorrent je nova i dosad vjerojatno najbolja tražilica za te neke torrent datoteke koju nemojte koristiti. Datoteke ne drži kod sebe, nego ih pretražuje na popularnim torrent sajtovima, koje isto nemojte koristiti. Dakle, kao savjestan građanin te moderan surfer nikako nemojte to koristiti. I na kraju samo da napomenem: nemojte to koristiti.