Skip to the main content

18.09.2007.

Jane Vasco vs Huntress

Huntress (na slici desno) je pola meta, a pola Human, proizvod interakcije između Batmana i Catwoman. Voli skakati po krovovima, razbijati kriminalce i žaliti se okolini. U slobodno vrijeme radi kao barmenica (!). Serija se zove Birds of Prey.

Jane Vasco (na slici koja nije desno) je agent u seriji Painkiller Jane. (Isto samo jedna sezona.) Njena ekipa bori se protiv nekih neura, ljudi s tamo nekim moćima koje nebi smjeli imati. U slobodno vrijeme pleše ispred ogledala i slično.

• • •

Pitanje: da vas netko napadne u mraku i želi vam oteti osobni dohodak, koju bi radije da vas spasi, odvede u svoje odaje i priušti vam masažu do ranih jutarnjih sati?

Komentari

1. 18.09.2007. D1a

Ma glas za macu! mijauuuu

2. 19.09.2007. Speki

Kako nisam gledao ni jednu od ovih serija, a kako se inače palim na crnokose divljakuše, onda glasam za ovu desnu.

Inače, kad već opisuješ tako neke ženske iz opskurnih serija koje možda većina nije gledala, bilo bi zgodno da i opisi slijede raspored slika. Kako mi čitamo i pišemo s lijeva na desno, isto si tako trebao posložiti i opis, znači prvo ona koja je lijevo a zatim ona koja je desno (osim ako ne naznačiš u tkestu a nisi), jer ispada da je Huntress ova lijevo a Jane Vasco ova desno. A nije.

3. 19.09.2007. rope

Painkiller Jane je Kristanna Loken? Svejedno, crnka je bolja. Koja zapravo i nije crnka (http://www.imdb.com/name/nm1008709/). :)
Je li netko gledao te serije? Jesu li čemu?

4. 19.09.2007. Speki

Možda nije crnka, ali na ovoj slici joj baš dobro stoji crna kosa. S tim kožnjakom. I tako napetim pogledom. I... Grrrr... :}

Inače, Kristanna Loken mi je bila genijalna u Prstenu Nibelunga kao opaka vikinška ratnica kovrčave plave kose, sve ostalo je bezveze... :)

5. 19.09.2007. Paranoid

Hm, pustio bih da se pofajtaju oko mene a ona koja pobijedi je dostojna toga da me masira i nosi pivu cijelu noc :)

Lok(e)nica je bila dobra u Nibelunzima, to priznajem, pogotovo kad pocne mlatarat sekircetom okolo, mmm... :)

6. 19.09.2007. Dado

Speki: opa, pa netko i čita tekst ispod slika? :-) Evo, natuknuto u zagradnoj varijanti.

rope: naglasak je na likove, ne na glumice.

7. 19.09.2007. marra

ova desno

Dodaj komentar
Ime:
Vaš e-mail:
Vaša web stranica:
Izračunajte: 8 + 10 = ?
Komentar: