Skip to the main content

18.08.2011.

Linkovnica

Ovi linkovi koji su se u starom dizajnu nalazili u desnom stupcu te su se mogli listati i pretraživati na /linkovi/ dobili su vlastitu domenu sa bržim, boljim i ljepšim (seksi) sučeljem na www.linkovnica.com.

(Ovo "dnevni" je s rezervom jer ima dana kada poštar ne donese novi svežanj.)

UPDATE 18.10.2016.
Linkovnica više ne postoji ni kao domena ni kao linkovi na poddomeni.

• • •

Oni koji su to koristili (masa ljudi tj. obatrojica ) izvoljeni su preseliti se na novu destinaciju. Stara će uskoro biti obrisana i preusmjerena na novu.

Isto tako RSS feed se nalazi na drugoj lokaciji pa promijenite adresu u vašem omiljenom RSS čitaču, a ubačen je i OpenSearch pa je pretraživanje jednostavnije.

Linkovnica
SLIKA: LINKOVNICA.COM

Naravno, ako primijetite neku bubu u sučelju zamoljeni ste da je prijavite putem komentara, e-maila, dimnih signala ili društva za zaštitu web korisnika kad se jednog dana formira.

(U Internet Exploreru ne izgleda najbolje. Uporabljen je CSS3 PIE koji ne radi najbolje u svim situacijama pa je napravljeno kompromisno rješenje - nije sve zaobljeno. Ostali moderni web preglednici ne bi trebali imati problema.)

• • •

Poseban pozdrav uz atribut rel="nofollow" onima koji su se usudili insinuirati da farmam linkove. :)

A mogao bih i neke nove linkove pobacat, je li da?

Komentari

1. 19.08.2011. Tufna

jeeeeeeee!!!!!!!

2. 19.08.2011. Tufna

al nije tako lijepo kao prije ili kao početna strana...ova sivoplava bolnička varijanta mi je blja. ja bi da je ljubičasto. ili bar onoprijašnje zeleno. ili nešto. sam da nije ovo sivoplavo.

3. 19.08.2011. Tufna

e i mogao bi promijeniti tj. napraviti favicon, ovak mi izgleda generičko i ne slaže mi se sa ostalim tabovima u mozili. fala.

4. 21.08.2011. dado

@Tufna: Evo, ljubičasta i zelena varijanta (ili ove ikone na dnu stranice).

A Favicon se nije prikazivao u Firefoxu koji ne kuži sve formate ikona.

5. 02.09.2011. Sergej Srepfler

Ma sve je ovo divno i krasno, ali...
Ne svidja mi se ovo razdvajanje domena. Prije sam na istom mjestu mogao procitati sise i pogledati najnovije linkove. Uvijek nesto zanimljivo. Ovako, ako gledam linkove, promaci ce mi najnovija epizoda sisa.
Dakle - di su sise nestale? I koji je pravi razlog izgona linkova na novu domenu? Sve ovo sto si naveo je moglo biti i ovdje.
P.S. malo poradi na izboru boja.
P.P.S. - sorry na zakasnjeli komentar, ali sam godisnji iskoristio za odvikavanje od interneta. Vrlo cudno iskustvo vrijedno jedne price.

6. 06.09.2011. dado

@Sergej: Linkovi su dobili svoju domenu glede i unatoč. Za sad otvaraj 2 taba u browseru. :)
Sise se vraćaju s inspiracijom. Priču o odvikavanju od neta s nestrpljenjem čekam. ;)

Dodaj komentar
Ime:
Vaš e-mail:
Vaša web stranica:
Izračunajte: 8 + 10 = ?
Komentar: