Skip to the main content
[] 18. XII. 2008.

Korak 1

Digital Vomiting Old

Prije nekoliko godina kada je jedno od većih mjerila tehničke osposobljenosti u modernog čovjeka na ovim prostorima bila učestalost korištenja javnih telefonskih govornica na jednoj maloj ali perspektivnoj domeni mlad i nadobudan dječarac otvorio je blog koji možda neće napraviti golemi udarac domaćoj web sceni kao takvoj, ali će nekoliko dobro odmjerenih udaraca dići galamu i dobro oprati te nabiti neke više manje web entitete. Zasluženo? Naravno.

• • •

Korak 2

Trpanje

Nakon ovećeg perioda nepisanja kada se uzalud svakotjedno dolazilo na blog s nadom da će biti novih postova kad smo već pomislili da je dječak zaboravio tipkat na siniša.org osvanula je nova forma bloga, u stručnim krugovima poznata kao tumblelog. Nisu to više bili podugački blogovi s karakteristikama eseja nego likovi, slike, tekstopišćići i slične vrste upadica u brzo te kratko bloganje. Crno bijeli web, da radi i na starim televizorima iz vremena kad još nije bilo kolorita. Isto bilo ok, izgledalo je da će tako ići do mirovine.


Korak 3


Digital Vomiting

Digital Vomiting Screenshot

Uslijedio je još veći vremenski procjep u kojem se broj slova nije povećao ni za jedan (u međuvremenu smo preko tajnih kanala koje ovdje nesmijemo spominjati saznali da se mladić povukao na Facebook te Twitter). No, kako iza svakog perioda mraka slijedi razdoblje entuzijastičkog prosperiteta te blogostanja malo prije otvoren je Digital Vomiting na novoj domeni sa novim stilom i velikim idejama: bit će to nepresušni izvor vijesti, reporta, fotosa dobrih i nedobrih komada, političara, metala, rocka, lista, video zapisa i tako dalje.

• • •

Šutnite dakle browser na ovaj link.

Digital Vomiting Screenshot

Upozorenje: DV je NSF* (Not Safe For [stavi bilo koju riječ ovdje]).

Kolega blogeru, welcome back!