Skip to the main content
[] 31. ožujka 2008.

Omnisio

Omnisio

Omnisio je web alat kojim možete povezati više video klipova u jedan pri čemu klipove možete odrezati po želji. Trenutno podržava YouTube, Google Video i Blip.TV.

Druga mogućnost je komentiranje video klipana i to u toku sviranja. Pogledajte neki popularan video na stranici i vidjet ćete komentare. Klikom na klip na nekom mjestu stvar će se pauzirati a vi ćete moći dodati strip-oblačić s komentarom.

Naravno ima sad još tu nekih finti ovo ono, ali to vam još ne treba.

• • •

WEB2DNA

WEB2DNA

Sjećate li se onog alata koji je web stranicu pretvarao u lijepu sličicu, sve linije i krugovi neki? E ovo je nešto slično. Stranicu pretvara u nekakve čudne linije pobacane u stupce, nejasno da, ali sve skupa lijepo izgleda. :)

Na priloženoj slici se nalazi DNA otisak ovog bloga, ma ružno je do jaja.

Kažu da semantikom bogatiji sajt ima svjetlije boje od old shool koda, pa eto. Inače ima samo umjetničku vrijednost tipa "gle mama DNA mojeg sajta".


PownceFS

Pownce

U velikoj poplavi web alata lijepo je vidjeti da se povremeno rade i oni koji ne rade preko weba. PownceFS je datotečni sustav (filesystem) koji digne stvari koje su vaši prijatelji stavljali na Pownce kao klasične direktorije i datoteke.

Jes da za ovo treba Linux i komadna linija, ali zar nije dobra finta?


Jeste pogledali novu InterNetu?