Skip to the main content
[] 22. XII. 2007.

Spider-Man vs Batman

Danas su na redu opet dva mužjačka akcijska heroja, tek toliko da čitateljice dođu na svoje :), sa standardnim fino zaobljenim komadima ljepšeg spola nastavljamo u slijedećoj komad-epizodi.

Čovjek-pauk svoje super-moći zahvaljuje radioaktivnom pauku koji ga je ugrizao dok je još bio štreber. Od tada se penje po zgradama, skače po automobilima i svoju ljepljivu paučinu ostavlja svuda, na užas čistačicama. Jak je ko bik, okretan poput gimnastičarke, a u slobodno vrijeme radi kao honorarni fotograf za lokalne novine od kojih izvlači dobre pare za fotografije samog sebe.

Batman nema superfinte, nitko ga nije ugrizao, ali je zato pun gadgeta koji ih nadomještaju. U slobodno vrijeme je pravi playboy s puno para kojima si može priuštiti spravice, zaštitna odijela i seksi hi-tech auto. Dane provodi u pećini pa je nešto blijed, ali redovit je gost u teretani tako da je pun mišića, ali onih pravih, nikako ne nekakva steroid-plastika. Ni slučajno. I loži se na kožnjake.

• • •

Ako vam se žuri na suprotni kraj grada da li radije da vas Paučina prebaci s dva tri skoka po neboderima ili šišmiš u jurećem Batmobilu?

Drugim riječima: tko je jači?