Skip to the main content
[] 17. VIII. 2010.

Star Wars RevelationsStar Wars: Revelations je fanovski film smješten u svijet Zvjezdanih ratova.

Radnja se odvija između dvije trilogije (Revenge of the Sith i A New Hope) i objašnjava zašto su Jediji izumrla vrsta u originalnoj trilogiji.

Priča pada u vodu jer je Revelations izašao 2005. godine, mjesec dana prije Osvete Sitha u kojem je destrukcija Jedija krenula u drugom smjeru.

No, to nikako ne smeta jer je film koji je napravljen za 20k dolara dobar za pogledati čak i ako ste samo upitan vikend-fan.

• • •

Nekoć davno u vrlo dalekoj galaktici Palpatine vlada cijelim sustavima, Darth Vader sije strah, a Jediji su bjegunci. Svi koji ih sakrivaju ili imaju informacije o njima idu na "informativni razgovor" te vrlo često i u zatvor.

Glavni lik filma je Jedijica Taryn Anwar koja je nekad nesvjesno radila za Tamnu stranu, ali nedavno je pobjegla i sad traži drevni artifakt koji je navodno ključ za uništenje pokvarene imperije. Mora ga pronaći prije opake Zhanne koja se želi domoći artifakta i dati ga Palpatineu te time pokazati da je bolja od Vadera...

Star Wars: Revelations

Stvar traje 45 minuta, duže od tipičnog fan uratka. Nije samo kazalište, ima specijalnih efekata, animacije i preglasne glazbe. I Jedi žena sa velikim svjetlosnim mačevima.

Kraći download je 250M (WMV i AVI), ali ima veća (kvalitetnija) verzija (FTP ili torrent) s dodacima, komentarima i tome slično.

- trailer i teaser
- download linkovi (WMV, AVI, FTP, torrent...)


Vezani postovi:

- Batman: City of Scars
- Lord of the Rings: Born of Hope
- Star Wars: Reign of the Fallen
- Tomb Raider: Ascension
- The Hunt for Gollum


PS. Eat the seasons, hrana koja je trenutno u sezoni (svježa).