Skip to the main content

Arhiv za 12 mjesec 2006. godine

[] 19. XII. 2006.

Vicki Vale vs Chase Meridian

Danas u vašem browseru: Batmanovi komadi.

Vicky Vale je seksi novinarka koja je luda za čovjekom-šišmišem i Bruceom istovremeno u prvom filmu o Batmanu.

Chase Meridian je zgodna psihijatrica koji voli šišmiše, ali ne toliko koliko plejboja iz Gothama u trećem filmu o frajeru koji vozi cool auto.

Nastavak

[] 17. XII. 2006.

Man and womanPrekasno sam shvatio da izgledam kao da nemam pojma o čemu ona to priča. Predugo sam imao otvorenu gubicu.

Prekasno. Već je bila bijesna.

Dakle, opet nema razmjene bjelančevina tjedan dana.

- Ok, odo ja u trafiku po pljuge.

Povlačenje. Brzo. (Ostavi je samu, prije će se ohladiti.)

Kad me je teta na kiosku onako pogledala nakon što sam naručio cigarete kojih sam se, znala je, ostavio prije nekoliko dana došlo mi je da se ošamarim što desetak minuta ranije nisam bio spreman na rečenicu:

"U NAŠOJ VEZI NEDOSTAJE ROMANTIKE."

Nastavak

[] 17. XII. 2006.

ApacheImate fino podešeni Apache na Windowsima koji već par godina radi i sve super, ali vama je odjednom potreban još jedan localhost (ili nekoliko njih, samo ne biti nezasitni).

Nastavak

[] 16. XII. 2006.

Paris Carver vs Jinx

Ovaj put na redu su Bond komadi.

Paris Carver je Bondova stara ljubav u filmu Tomorrow Never Dies (1997).

Giacinta 'Jinx' Johnson je američki agent u filmu Die Another Day (2002).

Nastavak

[] 13. XII. 2006.

Pure PwnageHave you forgotten that I beat both Gary Kasparov and Deep Blue with nothing more than a row of pawns and a single bishop? (teh_masterer)

Nastavak

[] 11. XII. 2006.

F.E.A.R.Iako bi se iz naslova ove igre moglo zaključiti da ćete morati kupovati pelene kad je budete bili igrali stvarnost je sasvim drugačija.

Ova novija pucačina iz prvog lica je jednostavno - pucačina.

I to dobra. Nema tipičnih bugova od koje pate igre tog tipa koje moraju taj i taj dan izaći u prodaju (Half-Life 2, Tomb Raider Legend...). Igra je s te strane skoro pa savršena. Normalno igrajući nećeš naići na mjesta tipa "sad ću ja tu stati i sjebati grafički engine". (To bi joj, možda čak, i bio minus jer sve novije igre tog tipa imaju taj feature).

I ne baš zahtjevna. Može se (sa isključenim ovim i onim gfx efektima) gurati i na starijim konfiguracijama (dok recimo novi Prey zapinje ako komp niste bar nedavno, a grafičku bar prije koji mjesec kupili).

I nema one dvije stvari koje ubiju gameplay: među video-sekvence gdje sjediš i gledaš da ti objasne tko si ti i tko su oni (i pitaš se zašto cijela igra nema takvu grafiku/efekte/spiku/itd.) i mrcine od bossova gdje se samouništiš od skakanja i učitavanja zadnje dobre pozicije samo da bi mogao dalje.

Nastavak

[] 10. XII. 2006.

Deanna Troi vs Emma Peel

Deanna je vrlo poznati lik u Star Trek serijalima i filmovima. Pošto je polu-betazoid čita emocije ko šmokljani Playboy. Jedan važan detalj: ne voli bradate muškarce.

Emma je engleski tajni agent u akcijskoj komediji The Avengers. Voli se tuči i špijunirati pokvarene kriminalce koji žele osvojiti/uništiti/whatever svijet.

Nastavak

[] 9. XII. 2006.

Groucho GlassesYou can pick your friends and you can pick your nose, but you can't pick your friend's nose. (Stara narodna)

Klasičan odgovor bi bio da mogu postojati samo dva mjesta: lijevo i desno, no nema smisla samo radi toga pisati post, zar ne?

10. Kino.

Najbolje pornjak kad nitko ne gleda lijevo i desno pa vas ne mogu zateći. Dugo niste bili u kinu, jelda? Evo zašto obnoviti stare navike.

9. Nudistička plaža.

Svi gledaju komade, tko šljivi vas. (E, sad, jedino ako ste komad...)

8. Nogometna utakmica.

Smjestite se fino negdje otraga. Svi viču na suca i igrače, vas nitko ne šljivi, ali pazite da vas ne uhvati kamera.

7. Vlak.

Potrebno je da ste sami u kupeu. Pazite da ne kopate baš kad prolazi vaša susjeda na koju ste nedavno bacili oko.

6. Granični prijelaz.

Vi u Španjolsku, a na grani gužvetina. Prvo se dosađujete jer niste ponijeli novine, a onda kopajući primjećujete kako vrijeme leti.

Nastavak

[] 8. XII. 2006.

Trinity vs Sil

Trinity je glavni ženski lik u Matrix trilogiji.

Sil je opasna seksi vanzemaljka u filmovima Species i Species II.

Nastavak

[] 7. XII. 2006.

Hex Dump 2Tamo neki mi stavljaju mušicu (vinska sorta, zuji tiho ali fuj iritira) u uho kako na blogu fali programerskih tekstova. Istina, priznajem, kriv sam, posipam se assemblerskim listinzima i udaram glavom u debugger.

Čak me je i onaj blogAriat iz nekog nepoznatog razloga smjestio u kategoriju "Programiranje" (što je potpuno krivo, ali ajde, mladi ljudi pa kategoriju Sise još nemaju). Pa ajmo nekako to kao opravdat.

Nastavak