Skip to the main content

Arhiv za 10 mjesec 2009. godine

[] 27. X. 2009.

Zašto su SF te fantasy dobra stvar? Zbog dobrih komada, ofskroz!

Kate Freelander vs Echo

Kate (lijevo) je varalica i plaćenik slobodnjak u TV seriji Sanctuary. Voli ganjati skupocjene raritete s namjerom da ih proda za masne svote. U slobodno vrijeme drijema u krevetu i smišlja planove o još većoj zaradi.

Echo je glavni lik u SF seriji Dollhouse. Ona za svoje nadređene obavlja razne poslove, od zaštite nadobudnih pop zvijezda kojima prijete obožavatelji, do bježanja od opakih ubojica. Voli crtati uljanim bojama i upoznavati prolaznike.

Nastavak

[] 15. X. 2009.

Blog Action Day 200915. listopada je Blog Action Day, dan kada masa blogera piše o nekoj globalnoj temi. Ove godine u događaju sudjeluje preko 8 tisuća stranica s više od 11 milijuna čitatelja, što je manje nego prošle, ali možda se brojke okrenu do kraja dana.

Prošle godine tema je bila siromaštvo, a ove godine bi trebalo reći koju o klimatskim promjenama uzrokovanim globalnim zatopljenjem.

Nastavak

[] 5. X. 2009.

Pool 19Još jedan poduži period bez pisanja i još stotine prijetećih poruka da će biti svašta ako ne napišem nešto.

Jedi ga, upao sam u sumornu radnu jesen koja ti jednostavno ne da da oslobodiš komad vremenskog slijeda i napišeš poruku cijenjenoj gospodi koja čita (ako ima što) ovaj nezahvalni web kutak.

Malo mi neobično pisat - za probu sam uključio spell checker. Mamlaz podcrtava sve živo, a ne da mi ni da psujem.

Prezauzetost, dakle. Neke druge isprike nemam. (Vanzemaljke me ove godine još nisu otele.)

Nastavak