Skip to the main content

Arhiv za 04 mjesec 2010. godine

[] 27. travnja 2010.

Couple with a carJurio sam zaobilaznicom više od 100 na sat, skoro preko dozvoljene brzine. Skoro jer ne pada mi na pamet da me zaustavi plava uniforma i uništi mi situaciju.

Išao sam na fantastičnu radnu akciju, jednu od onih nakon koje se nekoliko mjeseci kasnije ko madagaskarski lemur hvališ pred ekipom koja može samo plakat što nije bila u tvojoj koži.

Bilo je polurano srednjeproljetno predvečerje, toplina se polako probijala u lijeni nastavak zime, a jumbo plakati obećavali dobru sezonu.

Nisam mogao prestati misliti na to kako vozim prebrzo sve dok mi sa suvozačkog sjedala ugodan ženski glas nije rekao "Hladim se".

Inspiriran time stisnuo sam gas još jače, dodao 20 kilometara na kazaljku iza volana te za 101% povećao nadu u skorašnji uspjeh.

Nastavak

[] 27. travnja 2010.

MicrophoneLIJENOST NEAKTIVNOST

Ajme ljudi skoro mjesec dana nisam napisao tri čiste na blogu. A, R, G i H!

Jasno, bijah spriječen učestalim radnim zadacima i inim poslovnim obvezama, no to nije razlog da mi se ne prijeti pismima-bombama, upisivanjem e-mail adrese na raznorazne spamerske e-liste ili čak običnim poluprikrivenim prstopokazivanjem na cesti u stilu "vidi, onaj tamo idiot ne jebe čitatelje na svom blogu ni pol posto".

Od prijetnji ništa, ali svejedno se ispričavam svakom (zamišljenom) čitatelju koji se našao u krizi zbog pomankanja kvalitetnog web štiva uzrokovanim mojom prisilnom neaktivnošću. No, radosna vijest je da su crni dani iza nas, situacija se mijenja na bolje i slijede nam vedri dani uspjeha, slave i učestalih pobjeda općenito.

Nastavak

[] 1. travnja 2010.

Ma znao sam da će do ovog jednog dana doći, ali nisam imao pojma da će to bit tako rano.

Dakle: selim se na Facebook i prestajem pisati blog.

Blogovi već neko vrijeme izlaze iz mode dok Facebook, Twitter i slična mjesta postaju centar okupljanja svijeta. Tako da nema smisla okretat komad web povijesti nego treba slijediti trendove i tendencije 21. stoljeća.

Nastavak