Skip to the main content

Arhiv za 06 mjesec 2010. godine

[] 7. lipnja 2010.

FirefoxNeki web preglednici koji nisu Internet Explorer se mogu pokrenuti (na jednoj instalaciji Windowsa) u više različitih verzija istovremeno. (Ako ne znate zašto bi netko to radio pitajte nekog webaša i nemojte se čuditi ako vas pritom ružno gleda. Zapravo nemojte se raspitivati, preskočite ovaj post i budite sretni u životu.)

Firefox je zeznut, ali ne jako. On omogućava da se nove verzije jednostavno instaliraju na druga mjesta (moguće je odrediti odredišnu mapu ako se nakon pokretanja odabere custom varijanta), ali pokretanje više verzija istovremeno (bez gašenja druge, trenutno otvorene verzije) je sitan problem.

Problemčić ćemo detaljno riješiti u nastavku teksta. Za kojeg je dosta jedno omanje pivo jer nije velik. (Ako ste pak uzeli veliko pivo morat ćete čitati dva puta.)

Nastavak

[] 1. lipnja 2010.

Tko je bolji od ova dva komada iz horror filmova?

Jennifer Check vs Sydney Wells

Jennifer (lijevo) je popularna srednjoškoljka u filmu Jennifer's Body. Kako je to horror film njoj se nešto desi i ništa više nije isto. Voli dobro pivo, zločeste dečke i dobar provod.

Sydney je slijepa violinistica koja ide na transplantaciju rožnice u filmu The Eye. Uskoro joj se počinju pričinjati čudne stvari koje dovode u pitanje njenu prisebnost. U slobodno vrijeme razbija, bjesni i spava. Ne nužno sve istodobno.

Nastavak