Skip to the main content

Arhiv za 10 mjesec 2010. godine

[] 25. X. 2010.

Medal of HonorNovi Medal of Honor događa se u moderno vrijeme, slično kao Modern Warfare serijal. Igrač se izmjenjuje u ulogama nekolicine vojnika u različitim postrojbama u američkim operacijama u Afganistanu 2002. godine.

Nekoliko više-manje povezanih misija s animiranim među-sekvencama garantiraju više od 5 sati nabijanja ako vam ovo nije prva takva igra u životu.

Nastavak

[] 19. X. 2010.

Dva komada sa Divljeg zapada.

Tallulah Black vs Rita Escobar

Tallulah Black zvana Lilah (lijevo) je poslovna žena koja se uspješno bavi pružanjem fizikalnih usluga u filmu Jonah Hex. Voli brojati novac, igrati se s pištoljima i noževima i nalaktiti mušterije koje se ne drže radnog vremena.

Rita Escobar je samozatajna žena koja tražeći nestalog oca znanstvenika pomaže unajmljenim revolverašima u SF westernu Wild Wild West. Kako voli imati skrivene namjere ne stavlja nikad sve karte na stol. Hobi: flert.

Nastavak

[] 15. X. 2010.

15. listopada je Blog Action Day. Ove godine tema je voda.

Blog Action Day 2010: Water from Blog Action Day on Vimeo.

Nastavak

[] 13. X. 2010.

Grow Valley je igra na istu foru kao i Grow Island samo što duže traje.

Grow Valley Screenshot

Osam ikona koje treba kliknuti u pravilnom redoslijedu da bi se svi elementi (struja, mehanika, kemija, biologija...) nabili na maksimum. Elementi utječu jedni na druge i tako to pa nije baš sasvim jednostavno.

Nastavak

[] 5. X. 2010.

U nedostatku novih komada danas ćemo "sukobiti" nešto drugo.

Facebook vs Twitter

Nema se tu što pričat jer osim ako se upravo niste probudili iz desetogodišnje hibernacije sigurno znate za ove dvije društvene mreže.

(Dobro, "društvene mreže" je izraz za diskusiju, ali nećemo sad.)

Tražim, dakle, odgovor: o kojoj ste "drogi" ovisniji (tko je bolji) - Facebook ili Twitter?

Nastavak