Skip to the main content

Arhiv za 12 mjesec 2010. godine

[] 23. XII. 2010.

Updated » (29. prosinca 2010.)

Kako jedna slika navodno vrijedi više od 1,000 riječi, skupio sam ovdje nekoliko slikovnih pregleda uskoro prošle godine. Berba je ovaj put bila nešto slaba. Ako naletim na još koju galeriju (ili mi netko od vas slučajno pošalje link - samo gledajte da slike ne budu minijaturne) nabit ću je na dno posta. Stay tuned.

1. The Big Picture: 2010 in Photos

2010 in Photos

The Big Picture ima 120 slika, podijeljene su u 3 dijela:

- 2010 in photos (part 1 of 3)
- 2010 in photos (part 2 of 3)
- 2010 in photos (part 3 of 3)

Nastavak

[] 14. XII. 2010.

Idemo dalje: dvije stare prave koke. ;)

Jules vs Glenn

Nekako su vam poznate ove dvije tete, jel'da?

Ne radi se o staroj TV seriji Prijatelji (Friends) nego o novom sitcomu Cougar Town. U njoj je Jules (lijevo) stalni te glavni lik dok se Glenn (desno) pojavljuje tek u jednoj epizodi.

(Radnja ukratko: Jules je nedavno rastavljena mama sa jednim sinom i dugim brakom iza sebe koja ponovo otkriva dejtanje i bori se s godinama. Glenn je njena psihoterapeutkinja koja koristi neobične te upitne metode u savjetovanju.)

Nastavak

[] 13. XII. 2010.

Jedan predah od pravih komada: 3 matematička "komada":

Razlomak vs postotak vs decimale

Pitanje je što vam bolje odgovara u svakodnevnoj interakciji s ljudima, okolinom i šire: razlomci, postoci ili decimalni brojevi?

Nastavak

[] 6. XII. 2010.

Facebook logoNakon duge te teške bitke moram najaviti poraz, objaviti predaju i otići do najbliže birtije ekspresno utopiti tugu zbog the web fijaska. Tim redoslijedom. Jer činjenica je:

Blogopod je konačno na Facebooku!

I to ovaj put stvarno, nije 1. travanj i tome slično (vidi vezane linkove dolje).

Kraj jedne ere, početak druge, izgovor za šankiranje ili sve zajedno? Ocjenu ostavljam čitateljima. Link(ovi) nakon klika na dalje...

Nastavak