Skip to the main content

Arhiv za 05 mjesec 2013. godine

[] 31. svibnja 2013.

Does the dog die?

Does The Dog Die nudi oveću lista odgovora na pitanje da li psi, mačke, konji i druga životinjska stvorenja umiru u poznatim filmovima što je najčešće popriličan spoiler za one koji nisu gledali pojedini film, pa ne čitajte ako (još) ne želite znati.

Taman sam se podsjetio što se desilo s onim štakorom u Bezdanu.

BTW Fali im Milo, pas iz Maske.

Nastavak

[] 29. svibnja 2013.

"Ne pokušavajte ovo kod kuće" je prva stvar koja pada na pamet jer lik ne nosi kacigu i štitnike, čak dapače u jednom trenutku zaradi zavoj na glavi. Uglavnom, lik po imenu Tim Knoll niže biciklističke trikove i akrobacije od kojih mu neke sigurno nisu uspjele iz prve. BMX, da.

BTW Ja bih mu zgazio bicikl ako bi ono na kraju napravio na mom autu.

Video, 1:42 (YouTube)


(via)

Nastavak

[] 28. svibnja 2013.

Traps

Ako ste se prepoznali u posljednjoj sličici gornje strip opaske na moderan život vrijeme je da napravite malu pauzu, pokosite travu ispred kuće, konačno ove godine istresete tepih, odvalite malu šetnju ako je vani lijepo vrijeme ili nađete neku drugu offline aktivnost.

Buttersafe je web strip koji izlazi utorkom te četvrtkom.


(source) (via)

Nastavak

[] 27. svibnja 2013.

Duhovita te kratka reklama za Nizozemsku kao turističko odredište možda vas potakne da je ubacite na popis potencijalnih mjesta za vaš idući veliki odmor. Povijest, hrana, pivo, bicikli... Ima li tko slobodno mjesto u autu?

YT video, 2:01 (YouTube)


(via)

Nastavak

[] 24. svibnja 2013.

Dad's Technology
(izvor)


Današnja moderna tehnologija poput mobilnih uređaja, wirelessa, udaljenog pristupa, tableta itd. postojala je još davno, samo u nešto drugačijem obliku. Tatina tehnologija naslov je strip komentara iz pera ilustratora Johna Atkinsona koje sam već u nekoliko navrata spomenuo.

Nastavak

[] 23. svibnja 2013.

Ono kad ujutro nakon što opereš zube popiješ sok, a okus je kao da piješ... Ma ne znam ja, ne pijem ujutro sok. S druge strane, okus piva nije loš, pogotovo prije pranja zubi.

Pogledajte kratki video koji objašnjava kako zubna pasta djeluje na receptore za okus.

Video, 1:57 (YouTube)


(via)

Nastavak

[] 22. svibnja 2013.

Be a Table

Servis Tumblr kojeg je malo prije kupio Yahoo za milijardu i nešto sitno dolara domaćin je mnogih neobičnih i netipičnih blogova. Jedan takav zove se Zero Feedback i piše o besplatnim indie igrama koje nitko ne komentira i općenito ne doživljava.

Be a table je jedna od njih. Za Windows, bez instalacije, ispod megabajta. Jednostavna je: potrebno je samo brzo klikati (ili pritiskati razmaknicu) i postati stol. Čisti zen. :)

Skinite je ovdje (0.9M).


(via)

Nastavak

[] 21. svibnja 2013.


Deset najboljih znanstvenofantastičnih filmskih bitaka po izboru video sajta WatchMojo, obrnuto poredane, od desete do prve: Dan nezavisnosti, Serenity, Transformeri:Tamna strana Mjeseca itd. Oprez: sadrži nasilje te spoilere. Pritisnite F za fullscreen.

Video, 7:26 (DailyMotion)


(via)

[] 20. svibnja 2013.

Out of this world records
(image source)


Ilustracija koju je napravila NASA fino prikazuje različite udaljenosti i rekorde koje su prošla vozila koje smo poslali na Mjesec i Mars. Na prvom mjestu po prijeđenim kilometrima nalazi se Lunokhod 2 koji je 1973. godine obilazio Mjesec, a iza njega je Opportunity koji još uvijek razgledava Mars.

Klik na gornju sličicu, pa desno na JPG poveznicu za veliku sliku (900 x 1,518).


(via)

Nastavak

[] 19. svibnja 2013.

Napuštena zgrada, grupa klinaca i prekidač za svjetlo temelj su kratkog filma strave pod nazivom Click. Još jedan dokaz da se s malo (kapitala) može snimiti dobra stvar. Finalist natjecanja Blood Games u Glasgowu, Škotska.

Video, 14:26 (Vimeo)


(via)

Nastavak

1 2 3 ››