Skip to the main content

Arhiv za 08 mjesec 2015. godine

[] 31. VIII. 2015.

Blackle

Kako su danas web stranice većinom bijele boje pozadine i osvjetljavanje svih tih točkica troši energiju netko se fino sjetio i napravio Blackle, web tražilicu koja je skoro kao Google, samo što ima crnu pozadinu i svjetlija slova. A u u mnogo slučajeva je, kažu, čitljivije i manje umara oči. Probajte je postaviti kao početnu stranicu vašeg internetskog preglednika.


(via)

Nastavak

[] 31. VIII. 2015.

Kako izgleda lava, izbliza, pogledajte na ovoj dvominutnoj snimci. Video je snimljen iz niskog leta, iz bespilotne letjelice, iznad lavljeg jezera na Islandu, u veljači ove 2015. godine.

Video, 1:59 (YouTube)


(via)

Nastavak

[] 27. VIII. 2015.

Furry Friend

Krzneni prijatelj naziv je stranice koja proizvodi mačje zvukove za one među nama koji se bolje koncentriraju na posao uz zvukove predenja domaće mačke. Prilagodite tonove pomicanjem kontrola i klikom po gumbima. Prr!

Ako netko želi pravu mačku neka se javi privatnom porukom.

Nastavak

[] 27. VIII. 2015.

Kratka šetnja kroz filmske scene u kojima se kamera nalazi u frižideru. Prizori otvaranja ili zatvaranja hladnjaka iz 26 filmova - popis se nalazi ispod originalnog videa na Vimeu.

Video, 1:27 (Vimeo)


(via)

Nastavak

[] 26. VIII. 2015.

Mac Eyeballs

Sjeća li se netko očiju koje prate, nekad na ekranu Maca, System 6? Omanji program koji na zaslonu, na radnom stolu pokazuje dva oka koja prate strelicu vašeg miša. Ovdje izvedeno kao JS widget, spremno za uključenje u vaše stranice. Ovako to izgleda:

Eyeballs.js


(via)

Nastavak

[] 26. VIII. 2015.

Video šetnja kroz Los Angeles, kalifornijski grad u kojem živi oko 4 milijuna stanovnika, a najpoznatijeg po Hollywoodu, predgrađu u kojem je smješteno središte američke filmske i televizijske industrije. Snimljeno pomoću drona s četiri propelera.

Video, 4:45 (Vimeo)

Nastavak

[] 25. VIII. 2015.

Halo Menu

Glavni izbornici igara iz Halo serijala u web varijantu, pozadinska animacija i glazba uključeni. Pritisnite jednu od 7 tipaka za različite Halo igre, a F11 za "skrivanje" web preglednika.

Ovo su samo meniji. Ako želite zaigrati najbolje je da nabavite Xbox konzolu.


Da, vratili se s godišnjeg odmora. 8)


(via)

Nastavak

[] 25. VIII. 2015.

Upozorenje: slučajan gledatelj može ostati gladan usred videa.

Trinaest sendviča iz nekoliko različitih krajeva u svijetu. Pogledajte kako se slažu pravi sendviči na raznim stranama globusa: Australija, Južna Afrika, Velika Britanija, SAD, Danska, Italija, Francuska, Turska, Vijetnam, Južna Amerika, Poljska i Njemačka. Dobar tek!

Video, 2:22 (YouTube)


(via)

Nastavak