Skip to the main content

Arhiv za 09 mjesec 2016. godine

[] 30. rujna 2016.

Don't Click It

Koliko dugo možete izdržati a da ne kliknete miša? Na ovoj stranici nalazi se test izdržljivosti: možete listati neke sadržaje, ali samo pomicanjem miša, bez uporabe tipaka. Navigacija bez klikanja. Nemojte kliknuti! Flash

I dobro odabrana domena (dontclick.it).

Nastavak

Kratki tilt-shift time-lapse film snimljen u Berlinu tijekom održavanja redovitog Berlinskog maratona. Autor: Joerg Daiber. Mi smo nekad davno trčali, ali smo prestali kad smo razbili 3 para patika u roku mjesec dana. Što je previše, previše je. ;)

Video, 2:13 (YouTube)


(via)

Nastavak

[] 29. rujna 2016.

Tetris 1D

Tetris 1D tj. jednodimenzionalni Tetris je vrlo laka varijanta igre za one koji žele izbjeći slaganje i rotiranje likova. Potrebno je samo pritiskati razmak ili tipku za dolje ako želite ubrzati stvar. To nije uvjet, naravno jer dodatno svojstvo igre je da se igra sama. Ostavite je da se vrti i ubrzo će se skupiti zavidna količina bodova. :D Flash

Nastavak

[] 29. rujna 2016.

Tri osjetila za koja vjerojatno niste znali, a ne spadaju u osnovnih pet. Jedno služi za osjećanje hladnog i vrućeg, drugo za osjećanje prostora, a treće za ravnotežu. Ne kaže ništa za osjećaj Sile, idem se žaliti učitelju Yodi. SciShow

Video, 4:34 (YouTube)


(via)

Nastavak

[] 28. rujna 2016.

Distraction

Evo jedne igre koju je teško igrati ne zbog toga što je ona sama teška već zbog nekih smetala (izvan okvira igre) kojima je cilj distrakcija igrača. Cilj je skupljati voće i naravno izbjegavati spomenute podvale. Koliko bodova možete osvojiti? Flash

Nastavak

[] 28. rujna 2016.

Imperijalni vojnici tijekom invazije na Jakku (planet na kojem počinje radnja najnovijeg nastavka Zvjezdanih ratova) prije izlaska iz broda imaju nekoliko minuta odmora... Kratak fanovski film Jakku: Prvi val je jako dobro napravljen. Svakako preporuka.

Video, 3:30 (YouTube)


(via)

Nastavak

[] 27. rujna 2016.

WebGL Aquarium

U središtu ovog WebGL akvarija nalazi se kamera koja se okreće i snima ribe i druge stanovnike podvodnog svijeta. Probajte mijenjati opcije u meniju koju se nalazi u gornjem lijevom kutu, samo nemojte pretjerivati s brojem riba ako vaša grafička kartica nije relativno nedavno kupljena.

Nastavak

[] 27. rujna 2016.

Svijet pokreta (World Of Motion) je kratki, ispod minute, animirani uradak posvećen raznim postignućima u transportu i tehnologiji. Kao špica za neku zanimljivu TV-emisiju, samo možda malo predugo traje za današnje pojmove. Uglavnom fora.

Video, 0:56 (Vimeo)

Nastavak

[] 26. rujna 2016.

Isometric Cubes

Interaktivne, animirane izometričke kocke. Povucite mišem ili prstom pojedine skupine kocki naviše ili naniže i pokušajte odgonetnuti jesu li kocke okrenute prema gore ili prema dolje. S Reddita, autor nepoznat. Za cijeli izvorni JavaScript kod pritisnite CTRL + U (view source).

Nastavak

[] 26. rujna 2016.

Naš svijet je čudesno mjesto (Out World is a Beautiful Place) kratki je time-lapse video koji niže lijepe prirodne scene snimljene na nekoliko lokacija u SAD-u 2014. i 2015. godine. Ja bi imao bolji video da mi kamera nije pala s jahte u more kad sam obilazio Australiju. ;)

Video, 1:30 (Vimeo)


#nature #short #timelapse #video

Nastavak

1 2 3 4 5 ››